ГОЛОВНА    Новини    Наше місцезнаходження    Наступний захід    Контакти    Questions?    Forum   

! Фотозвіти
Загальна інформація
Проживання в Карпатах і Львові
Індивідуальні тури (VIP рафтинг)
Додаткові послуги
Цікаві місця на маршруті
Партнерство
Школа інструкторів
Словник рафтера
Словник спелеолога
Гумор

Наступний захід чи пропозиція знижки

 Сезон водного туризму добігає кінця, але кілька разів з`їздити на рафтинг по Опору чи сплав по Стрию ще можна. 

На зиму в нас плани не менш грандіозні. Це, перш за все, зимові піші одноденні сходження на Говерлу, Пікуй, Парашку, Піп-Іван. Акцент ми робимо саме на одноденності таких заходів, перш за все з міркувань безпеки та комфорту. Також будь-яке сходження можна поєднати з чудовим фрі-райдом на сноуборді чи гірських лижах. Важливу роль гратиме також комфортабельний бус, яким ми доставлятимемо туристів зі Львова до старту сходження. Також варто звернути увагу на додаткові заходи безпеки, які ми вживаємо при сходженні груп з кількістю учасників більше тридцяти. Це і радіозв`язок між інструкторами, і збільшена вдвічі нормативна кількість інструкторів. Приємним сюрпризом також стане харчування в поході та гарячий глінтвейн на фініші.

Взимку ми запускаємо пілотний проект, аналогів якому немає на теренах нашої країни та пострадянського простору - поселення іглу, або карпатська Лапландія. Суть ідеї полягає внаступному: ми побудуємо цілепоселення зі снігу та льоду - поселення іглу, де туристи зможуть заночувати у теплих пухових спальниках, на теплих баранячих шкурах у хатинці, зробленій повністю зі снігу! Всередині хатинок температура коливатиметься в районі +5 +10 градусів, а якщо комусь стане холодно - зможе зігрітися або в спеціальній сайні поруч, або випити гарячого вина з льодяного келиха!

Також ми відкриваємо свою лижну школу та школу сноуборду! Наші інструктори вдало запозичують найважливіші навики в провідних лижних шкіл України та Європи, пропонуючи туристам різні рівні навчання та індивідуальний підхід до кожного початківця. 

Не пропустіть також і можливість сходити в печери! Досвід проведення спелеокорпоративів з квестом у поєднанні з постійною температурою  в печері +10 градусів, робить екскурсію в печеру беззаперечним лідером по відвідуваності взимку!

 


попередні пропозиції можна переглянути ТУТ