Фондовый магазин - Новини Обмінні качелі Фондовый магазин - Новини Обмінні качелі
Партнери    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
     

   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
фондовый магазин фондовый магазин
Online-консультація:
Online-консультация - ICQ: 349146649349146649
Online-консультация - ICQ: 276960462276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
консультаційні центри ФМ Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Рафтинг у Карпатах
Чудовий активний відпочинок з Центром рафтингу: рафтинг у Карпатах, сплави по Дністру, корпоративний відпочинок
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  

   Обмінні качелі

      Останній рік українці провели в передбаченні курса американського долара до національної валюти. Переживаючи різкі злети курсу та невпевнене падіння, багато людей почали піддаватися паніці та масовому психозу. З останніх прикладів можна навести неабиякий попит на сіль, особливо не в обласних центрах, а на перифірії. Багатші можуть собі дозволити купити побутову техніку, або оформити аренда авто Киев за заниженою ціною. Відповідно, можна зробити найпростіший висновок про обернену пропорцію: чим менше освідчених людей у місті, тим більший попит на незрозумілі товари та продукти.
Звичайно, таким чином можна зекономити пару гривень (1грн на кожній упаковці солі) у випадку стабільного знецінення національної валюти,  але в нашому випадку, коли за 2 тижні курс впав чи не на половину, така економія стає дуже примарною. Тай ліквідність такого капіталу неймовірно низька. За таких умов, ми розробили цілу низку рекомендацій щодо збереження та примноження капіталу в умовах нестабільної курсової ситуації на валютному ринку.   

  1. Коли валюта падає в ціні, її потрібно купляти. При чому робити це треба не в обмінниках, а на спеціальзованих інтернет-площадках (фінанс юа, мінфін). Якщо сума ведика - можна провести валютообмінні оперції у банку. За таких умов, ціна купівлі валюти може максимально наблизитися до ціни купівлі в обмінниках, оскільки пропозиція продажу в кілька разів перевищую попит.
  2. Продавативалюту потрібно на хвилі загальної істерії, коли курс стрімкозріс на 30-50% впродовж кількох днів. Зазвичай, таке зростання є технічним і нацбанк заадмініструє купівлю валюти, що призвведе до зниження курсу.
  3. Після хорошого продажу можна відразу закупитися паливними картами, при чому на дизельне пальне. Дизель користується завжди більшим попитом і його в Україні не виготовляють, тільки імпортують. Паливо зростає в ціні відповідно до курсу валют на наступний день.
 
криза

    

  
    Фондовий Магазин ™
Створення сайту