Notice: Undefined index: lg in /home/u13262/public_html/fm.lviv.ua/news_view.php on line 10
Фондовый магазин - Новини Переддефолтна підготовка
Фондовый магазин - Новини Переддефолтна підготовка Фондовый магазин - Новини Переддефолтна підготовка
Партнери    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
     

   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
фондовый магазин фондовый магазин
Online-консультація:
Online-консультация - ICQ: 349146649349146649
Online-консультация - ICQ: 276960462276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
консультаційні центри ФМ Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Рафтинг у Карпатах
Чудовий активний відпочинок з Центром рафтингу: рафтинг у Карпатах, сплави по Дністру, корпоративний відпочинок
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  

   Переддефолтна підготовка

      В умовах наростаючої кризи та гіперінфляції для оптимізації власного бюджету та безпеки фахівці рекомендують використати цікаві ідеї в умовах міста та заміських будинків. Якщо людина має навіть невеликий запас грошей, мінімальні інвестиції можуть забезпечити відносний комфорт та безпеку в умовах гіпоптетичного апокаліпсису.   

  1. Жодних банків. Гроші варто зберігати, по-перше, у валюті, а по-друге, вдома. Враховуючи курсову нестабільність, до кінця 2015 року ми можемо отримати дуже неочікуваний курс, якщо Україна не оголосить дефолт. Все це стосується і банківської системи, яка зараз дихає на ладан і щомісяця позбавляється від кількох "мертвих" крупних банків.
  2. Автономне енергозабезпечення. Це не тільки генератор чи система акумуляторів для зберігання електроенергії з мережі. Ідеально - це вітряк та кілька сонячних панелей, які з легкістю можна встановити на даху навіть багатоквартирного багатоповерховогобудинку. Стосовно опаленняпитань набагато менше, цьогоріч багато домогосподарств ініціативно перейшли з газу на дрова та інші види твердого палива.
  3. Автономне пересування. Велосипед всьому голова. Це ідеальний засіб для пересування в межах міста та поза ним. Ідеальний варіант - це встановити електродвигун на переднє колесо. Як альтернатива чи доповнення - встановити електричне колесо та кілька спеціальних акумулюючух батарей на автомобіль, зробивши з нього гібрид.
  4. Запас їжі. Переглядаючи новини з окупованих терористами східних областей України, стає очевидним встановити стелажі палетні у гаражі для зберігання консервів, круп та інших харчів, які не псуються швидко. Дуже важливо звернути увагу на те, щоб в місцях зберігання не було сиро та мишей.
 
спад
водовідведення

    

  
    Фондовий Магазин ™
Створення сайту