Notice: Undefined index: lg in /home/u13262/public_html/fm.lviv.ua/news_view.php on line 10
Фондовый магазин - Новини Макроекономічний аналіз
Фондовый магазин - Новини Макроекономічний аналіз Фондовый магазин - Новини Макроекономічний аналіз
Партнери    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
     

   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
фондовый магазин фондовый магазин
Online-консультація:
Online-консультация - ICQ: 349146649349146649
Online-консультация - ICQ: 276960462276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
консультаційні центри ФМ Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Рафтинг у Карпатах
Чудовий активний відпочинок з Центром рафтингу: рафтинг у Карпатах, сплави по Дністру, корпоративний відпочинок
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  

   Макроекономічний аналіз

      Ведення бізнесу під час війни на Сході України більше нагадує жорстокі ігри в кризовий менеджмент з квестом "завтра буде гірше". Умови на ринках стають щодень важчими не тільки для малого бізнесу, а й для середнього і особливо великого. Зі стрімкою девальвацією гривні на більш ніж 300 відсотків за рік, український бізнес змушений не просто оптимізуватися, а шукати шляхи до виживання. Купівельна спроможність населення впала до катастрофічного рівня, імпортувати будь-що не просто невигідно, а рівносильне самогубству. Маркетингові бюджети зводятся до подач реклами в рубриці безкоштовні оголошення.
Найвеселіше в цій ситуації те, що золото-валютні резерви України зменшилися майже в 3 рази, з 16 млд доларів до 6, а це означає, м'яко кажучи, що ще не дно, а реально - до дефолту недалеко. Зрозуміло, що уряд невеликими ін'єкціями від Міжнародного Валютного Фонду та США максимально відтягує фінансовий крах країни, але ситуація в економіці плачевна. Оголошений урядом спад виробництва в 20% навряд чи є реальним. Для цього можна проаналізувати надходження податків до державного бюджету в 2014 році та прогнози, закладені бюджетом 2015 року. Таки справді, цифри показують спад надходжень на 20%, але слушно було б зауважити, що в доларовому еквіваленті (при розрахунках у бюджеті по курсу 17) це спад у 2,5 рази, тобто 60%, а з реальним курсом зеланого в 25 грн - це майже 75%. Найважливішим індикатором цього є фінансово-банківська система України. Щомісяця НБУ вводить тимчасові адміністрації в 3-5 банків, з них, зазвичай, 1-2 крупні.
Що буде далі? ДЕФОЛТ. Рано чи пізно, але, все ж таки, для людей та економіки краще щоб рано. Хоча для уряду - краще цей момент максимально відтягнути. Війна, як кажуть, спише.. 

 
кризис

    

  
    Фондовий Магазин ™
Створення сайту