Фондовий магазин - КУА Фондовий магазин - КУА
Партнери    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
      КУА - КУА

   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
фондовый магазин фондовый магазин
Online-консультація:
Online-консультация - ICQ: 349146649349146649
Online-консультация - ICQ: 276960462276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
консультаційні центри ФМ Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Рафтинг у Карпатах
Чудовий активний відпочинок з Центром рафтингу: рафтинг у Карпатах, сплави по Дністру, корпоративний відпочинок
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  
КУА КУА

   КУА "Універ менеджмент"

   Компанія по управлінню активами - КУА "Універ менеджмент"

 
Компанія по управлінню активами "УНІВЕР Менеджмент" здійснює управління активами інвестиційних фондів і недержавних пенсійних фондів. Законодавство про інвестиційні фонди і їх багаточисельні характеристики роблять українські інвестиційні фонди одними з найбільш надійних і простих способів для здійснення портфельних інвестицій в Україні.
Опираючись на стимулююче податкове законодавство України відносно інститутів спільного інвестування, при однакових діях на ринку інвестор фонду може отримати вищий результат. Це можливо завдяки тому, що доходи фонду від інвестиційних операцій і його пасивні доходи не підлягають оподаткуванню на прибуток підприємств, незалежно від того, чи є фонд пайовим або корпоративним. Таким чином, фонд може провести на ринку безліч прибуткових операцій, але доки доходи від них залишаються у фонді, знов інвестуються (реінвестуються), примножують ті, що належать фонду активи і збільшують вартість акцій інвестора без проміжного оподаткування. 
Підвищенню надійності інвестиційних фондів сприяють високі вимоги до диверсифікації активів інвестиційних фондів і суворий контроль за дотриманням нормативних вимог з боку Державного регулятора. Команда "УНІВЕР Менеджмент", що управляє, основною своєю метою бачить збереження коштів інветорів. Тому скрупульозно виконує всі вимоги законодавства і норми ділової етики, при цьому клієнти "УНІВЕР Менеджмент" завжди можуть розраховувати на чесне і ефективне управління впевненим капіталом.
Компанія "УНІВЕР Менеджмент" має ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії АБ № 323128 від 12 січня 2006 року на право здійснення професійної діяльності по управлінню активами ІСІ та НПФ. Компанія входить до складу саморегуліруємой організації "Українська Асоціація Інвестиційного Бізнесу" і включена в державний реєстр фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів (Свідоцтво ДКЦПФР 795 від 04.02.2006 р.).

КУА "Універ менеджмент" - інвестиційні фонди
 
Компанія по управлінню активами Компанія по управлінню активами КУА
  
    Фондовий Магазин ™
Створення сайту