Фондовий магазин - КУА Фондовий магазин - КУА
Партнери    Семінари    Тарифи    Контакти нові!     
      КУА - КУА

   Фондовий Магазин
   Куди вкласти гроші?
   Що ми пропонуємо
   Купівля та продаж акцій
   Cтати інвестором
   Про нас
   Закони
   Новини
   Словник фондового сленгу
   Соц. відповідальність
 
фондовый магазин фондовый магазин
Online-консультація:
Online-консультация - ICQ: 349146649349146649
Online-консультация - ICQ: 276960462276960462
Cпівпраця з:
     Приватними Підприємцями
     Управляючими компаніями
     Торгівцями ЦП
     Адміністраторами НПФ
консультаційні центри ФМ
консультаційні центри ФМ Львів Чернігів Чернівці Франківськ Харків Хмельницький Луганськ Рівне Суми Запоріжжя Донецьк Одеса
Львів, Тернопіль, Запоріжжя, Луганськ, Рівне, І.Франківськ, Чернівці, Чернігів, Донецьк, Одеса Дніпропетровськ , Ужгород
 
Рафтинг у Карпатах
Чудовий активний відпочинок з Центром рафтингу: рафтинг у Карпатах, сплави по Дністру, корпоративний відпочинок
    Загальна сума 19934903.77 грн.
    Укладено договорів 557
    Продано Цінних Паперів 4137056
  
КУА КУА

   КУА "Парекс Ессет Менеджмент Юкрейн"

   Компанія по управлінню активами - КУА "Парекс Ессет Менеджмент Юкрейн"

  Компанія Parex Asset Management Ukraіne, зареєстрована в Україні (свідоцтво про реєстрацію фінансової установи серія АА № 30 від 20.01.2005 р.), входить у латвійську фінансову групу Parex. Засновником української компанії є Parex Asset Management (PAM) – найбільша інвестиційна компанія в Прибалтиці з активами під управлінням близько 1 мільярда Євро, і одна із найпрофесійних у Центральній і Східній Європі.

Parex Asset Management Ukraіne почав свою роботу в Україні влітку 2004 року. Статутний капітал компанії складає 1 200 000 EUR. На сьогоднішній день компанія отримала ліцензію Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України (ДКЦПФР), що дає право на здійснення діяльності по управлінню активів інститутів спільного інвестування і недержавних пенсійних фондів (серія АБ № 218390 від 11.10.2004 р.), а також ліцензію Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг (ДКРРФП) на здійснення діяльності по адмініструванню недержавних пенсійних фондів (серія АБ № 115928 від 30.08.2005 р.).

Parex Asset Management унікальна в своєму підході до роботи з довіреними їй коштами клієнтів. У процесі формування і управління портфелями інвесторів наші фахівці віддають перевагу саме тим цінним паперам, що входять у власний інвестиційний портфель групи Parex. Даний підхід вигідно відрізняє РАМ від тих управляючих, що самі при управлінні ризиків не несуть. З моменту заснування під управлінням компанії знаходиться значна частина активів самого Parex банку, а також кошти найбільшого в Латвії приватного пенсійного фонду БАО "Відкритий пенсійний фонд Parex".
ДОХОД ОТ 20 % ДО 75 % В МЕСЯЦ !!! 20$ В ПОДАРОК ! 



КУА "Парекс Ессет Менеджмент Юкрейн" - інвестиційні фонди
 
Компанія по управлінню активами Компанія по управлінню активами КУА
  
    Фондовий Магазин ™
Створення сайту